Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко ТИРА според вас има между 2-те коли Колеги?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колко ТИРА според вас има между 2-те коли Колеги?

Понеже давахме газ малко с един колега от форума, та имаме спор колко стълба на уличното осветление има между стоковата А3-ка 1.8Т и Алфа 145-ца 2.0тс на двата старта като единия е от място 0-200 http://vbox7.com/play:8d9d9e1b6d , и след големия резил му дадох и летящ, за да е една идея по-малкък резила!!! http://vbox7.com/play:a19a424f52 тук караме на лятящ от 1-ва откъм 30 някъде до към 190 някъде.

Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщение
    Понеже давахме газ малко с един колега от форума, та имаме спор колко стълба на уличното осветление има между стоковата А3-ка 1.8Т и Алфа 145-ца 2.0тс на двата старта като единия е от място 0-200 http://vbox7.com/play:8d9d9e1b6d , и след големия резил му дадох и летящ, за да е една идея по-малкък резила!!! http://vbox7.com/play:a19a424f52 тук караме на лятящ от 1-ва откъм 30 някъде до към 190 някъде.
    Тая 46 ца ако има 120 коня ти ма заплюй Колегата да си оправи колата, че не се мести грам
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

"Сток" Ауди турбо вс сток Алфа атмосферна... Алфата показа 16.5 на г-тек с двама човека като единия бая едър.
      Last edited by pyle; d.m.y г., 10:42.

Comment

Турбо срещу атмосверка дали е честно
        Alfa 155 1.9TD '97 EX
        Alfa 166 2.4 JTD EX
        Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Ми то всички бивши тунинг туинспаркаджии от близкото минало минаха кой на турбо бензин, кой на Jtd Естествено след торба с пари дадени за тунинг на спарка и 1-2-3 основни ремонта Това си е кауза пердута...
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Алфата е добре колата е 16,2 ако шофера си е сам и има 140 терминална и 8,4 0-100 на Джи-Тека. Спора е колко коли има между а3-ката и алфата според вас?

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

"Сток" Ауди турбо вс сток Алфа атмосферна... - Роска това как да го разбирам? Нали ти каза че 1.8Т-то било спряло и вървяло на кантар с алфите и ти поиска старта. Тук кантар виждаш ли някъде?

Comment

Прелест! Още два добитъка решили да се гонят и мерят бръснатите крака по улиците. Вземете поне си пръснете мозъците за да няма опасност утре да вземете с вас някой друг участник от движението на който не му пука колко ви вървят гробовете а иска просто да се прибере.
              Кретенизъм!

sent from smartphone
              Сливен, Alfa Romeo 156 1.8 TS '00

Comment

Алфата е добре колата е 16,2 ако шофера си е сам и има 140 терминална и 8,4 0-100 на Джи-Тека. Спора е колко коли има между а3-ката и алфата според вас?

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

"Сток" Ауди турбо вс сток Алфа атмосферна... - Роска това как да го разбирам? Нали ти каза че 1.8Т-то било спряло и вървяло на кантар с алфите и ти поиска старта. Тук кантар виждаш ли някъде?
                ЕЕ Пешка са ще кажеш че съм казал аз кантара

---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

Първоначално публикувано от slaf4u Покажи съобщение
                Прелест! Още два добитъка решили да се гонят и мерят бръснатите крака по улиците. Вземете поне си пръснете мозъците за да няма опасност утре да вземете с вас някой друг участник от движението на който не му пука колко ви вървят гробовете а иска просто да се прибере.
                Кретенизъм!

sent from smartphone
                Спокойно агресоре, 2 през нощта няма задръствания

Comment

Колегата Пиле със 146-цата : предполагам си наясно, че те клатят елегантно

Имам предвид това, че уж се споменава за аудито няколко пъти, че е стоково, а в описанията на клиповете пише, че е с чЕп (софтуер) Надявам се не се залъгваш, че фабричен туинспарк има някакъв шанс срещу чипосан турбо бензин

А3-ка си става едни 180-на коня, докато от 150 на алфата я има я не останали 130-140 живи, другите са в интензивното

Тоест видимо от клипа всичко си е съвсем в нормите, няма нищо страшно или ексклузивно, че между аудито и алфата има 3 улични стълба
                  Alfa Romeo GT 1.9 16v

Comment

Първоначално публикувано от krustnika Покажи съобщение
                    Колегата Пиле със 146-цата : предполагам си наясно, че те клатят елегантно

Имам предвид това, че уж се споменава за аудито няколко пъти, че е стоково, а в описанията на клиповете пише, че е с чЕп (софтуер) Надявам се не се залъгваш, че фабричен туинспарк има някакъв шанс срещу чипосан турбо бензин

А3-ка си става едни 180-на коня, докато от 150 на алфата я има я не останали 130-140 живи, другите са в интензивното

Тоест видимо от клипа всичко си е съвсем в нормите, няма нищо страшно или ексклузивно, че между аудито и алфата има 3 улични стълба
                    Колега, момчето с Аудито ми е партия и аз знам, че колата има софтуер, мооже и да има друго правено той не ми е казал.

Comment

Все едно се хвалиш, че си взел сладолед от малко дете, браво.

Само софтуерно от тази кола могат да се изкарат още 20-30 коня, така че не може да се каже, че е сток аудито. Возил съм се в такова с широка гума и просто Алфата ми 1.8 ТС няма нищо общо като динамика, даже бих казал че си е бавна, неадекватна кола. Върви ама трябва вече да е от някакъв старт, при поне 3500 оборота и нагоре.

Не знам откъде е зароден тоя спор, ама от малки като обем атмосверни кончета, толкова. Аз си къткам Twin spark-a колкото акъл ми позволява, че да не се виждаме с майсторите на по бира

Comment

Колеги гарантирам че което и да е ауди или голф 150кс 1,8т ПАДА 204035040652% от читава 2,0 Тс. Говоря 2-коли отлично здраве без чипове, помпи, генераций и т.н !
                        Alfa Romeo 164 2.0 TS 155 hp -Бивша
                        Alfa Romeo 166 2.4 Jtd 140hp - Бивша
                        Alfa Romeo 155 2.0 TS - Бивша
                        Алфата не е кола, това е страст !

Comment

Моля пишете по темата!!!

---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

Заставай да те видя как ще падна от 2.0тс щом и гаранций даваш

Comment

Моля пишете по темата!!!

---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

Заставай да те видя как ще падна от 2.0тс щом и гаранций даваш
                            Колега заставал съм и то не един път срещу такива като теб които са сигурни че ще ме бият и срещу скромния залог от 10лв(за спорта) застава и после ме карат да си вдигам капака За съжаление продадох алфата която беше на реални 145хил км 2,0тс бмв и ауди килъра. Сега имам 155 1,7 115коня намери някое читаво 1,8 125коня без турбо и ще ги пуснем пък каквото стане И колега не оставай с впечатлението че караш самолет
                            Last edited by the_crazy_driver; d.m.y г., 21:19.
                            Alfa Romeo 164 2.0 TS 155 hp -Бивша
                            Alfa Romeo 166 2.4 Jtd 140hp - Бивша
                            Alfa Romeo 155 2.0 TS - Бивша
                            Алфата не е кола, това е страст !

Comment

2.0ТС няма участие с 1.8Т никъде и по никакъв повод. Ще ти кажа само че на Колегата Pyle алфата му е доста читава и дава ники 16-ки. А3-ката е висока 14-ка до кръгла 15-ка на 400м. Според теб какъв трябва да е този ТУИН СПАРК за да влезе в 14-ките? Като говориш че биеш 1.8Т-та би ли така добър да го потвърдиш с доказателство (снимков материал), за да повярваме всички. И самолет не мисля че карам - това е най-бавната ми кола от всичките 4-ри.

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:53 ----------

125 коня спреляк няма как да ти намеря. Искаш ли да караш срещу алфа 145 1.4 турбо срещу скромния ти залог или ще дадеш задна?

Comment

Working...
                              X